Hvem er jeg

Peter Grauting Brandt

Jeg skaber struktur og overblik

Jeg er byggetekniker med speciale i arkitektonisk teknologi og byggeledelse. Og har en professionsbachelor i Entrepreneurship in business and design ideation. Jeg brænder for at skabe kvalitet på pladsen, hvor mange aktører og elementer kræver struktur og overblik. At sikre helheden i et vellykket byggeprojekt og være med til at skabe noget, der er til gavn for mange, gør arbejdet som byggetekniker til mit kald i livet.

Passionen udspringer helt tilbage fra min barndom, hvor mine forældre var selvstændige erhvervsdrivende og begge tog mig med ud til ejendomme og på byggepladser. Drømmen om at være med til skabelsen af noget stort er med årene spiret og vokset til at blive den rette hylde for mig. Jeg er på den måde en bredtfavnende profil med forståelse for mange af de elementer, der er i et byggeprojekt – lige fra det praktiske og tekniske til det æstetiske.

Peter G Brandt portræt 16

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvilket menneske jeg er, kan du på min private side blive klogere på mine interesser og få et indblik i mit liv med rejser, hobbies og familieliv.

 

Nu har du læst lidt om, hvem jeg er, og hvad jeg kan tilbyde – men der selvfølgelig meget mere. Lad os mødes og tage en snak, hvor du kan få det fulde indtryk af mig og min profil. Jeg er også åben for en uforpligtende telefonsamtale – mulighederne er mange.