Hvad tilbyder jeg

Jeg tilbyder at være

Bindeleddet på din byggeplads

Jeg tilbyder:

 • Designviden 
 • Planlægning
 • Teamplayer
 • Forretningsforståelse
 • Granskning, udregning og tilbudsgivning
 • Byggeledelse
 • Driftsledelse 
 • Byggeteknisk forståelse
 • PSS-rundering og vedligeholdelse
 • Underentreprenørhåndtering
 • Evne til at analysere
 • Løsning af ad hoc byggepladsopgaver
 • Problemløsning

Software/ opslagsværk:

 • Microsoft Office
 • Bluebeam
 • Monday
 • Adobe
 • Revit
 • Molio
 • BR18
 • AB18
 • SBI

Som uddannet byggetekniker går jeg proaktivt til tekniske og administrative udfordringer inden for byggebranchen. Min faglige ekspertise ligger i planlægning af byggeri, samarbejde. Med en omfattende forståelse for byggeriets forskellige faser og et skarpt fokus på fremtidens byggeproces, integrerer jeg digitale redskaber i processen.

 

Min passion for byggeri har været en konstant følgesvend fra barndommen. Vejen hertil har været præget af dedikation, hvor jeg har tilegnet mig erfaringer i gulvbranchen, militæret, iværksat egen virksomhed og arbejdet med ledelse. Min rejse inkluderer også opnåelsen af en professionsbachelor i Entrepreneurship in Business and Design ideation. Disse forskellige erfaringer har formet mig til den ansvarsfulde og kompetente person, jeg er i dag.

Jeg en positiv, humoristisk og opmærksom kollega, der trives bedst i et godt socialt miljø med plads til forskellighed.

Kontakt mig, så tager vi en snak om, hvad jeg kan bidrage med til din specifikke virksomhed og dens behov. Du er også meget velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.