Mangler du en Byggetekniker

Peter Grauting Brandt

Jeg bringer en lang række gode, brugbare kompetencer og erfaringer med mig, som gør mig i stand til at tage højde for alle de forskellige aspekter og aktører på en byggeplads.

 

Jeg er uddannet byggetekniker og har en professionsbachelor i Entrepreneurship in Business and Design. Formålet med uddannelsen til byggetekniker er at kvalificere den uddannede til at planlægge og varetage opgaver inden for bygge og anlægsarbejder samt industrielt fremstillede byggekomponenter.

Mangler du en Byggetekniker?

Øje for løsninger & detaljer

Jeg har igennem min udannelse læret at styre et byggeprojekt fra start til slut. Lært at styre økonomien, ressourcer og kører bæredygtig drift, af et byggeprojekt.

 

Byggesags og procesledelse er ikke bare én færdighed, det er en vifte af kompetencer, der gør det muligt at indgår i det samarbejde, på tværs af faggrupper, ingeniører, arkitekter, bygherre og entreprenører.

 

Jeg arbejder hovedsagligt på større byggerier, hvor der er brug for overordnet planlægning samt koordinering.

 

Som uddannet byggetekniker går jeg proaktivt til tekniske og administrative udfordringer inde for byggebranchen. Min faglige ekspertise ligger i planlægning af byggeri, samarbejde. Jeg har et skarpt fokus på fremtidens byggeproces, og for at udføre denne, bruger jeg digitale og innovative redskaber i processen.

 

Jeg har videreuddannet mig igennem hele livet, da jeg mener det er vigtig at man hele tiden forbedre sig. Jeg er kendt for, i det daglige, at arbejde seriøst med de opgaver, der bliver sendt i min retning, og jeg formår at bevare roen, og overblikket i selv presset situationer.

 

Jeg er udadvendt, humoristisk og imødekommen overfor nye ideer, med afsæt i egen viden og erfaring.

Din Ekspert i moderne byggeplanlægning

Bindeleddet på din byggeplads

Min passion for byggeri har været en konstant følgesvend fra barndommen. Vejen hertil har været præget af dedikation, hvor jeg har tilegnet mig håndværks erfaringer i gulvbranchen, ledelses udannelse i militæret, og iværksat egen virksomhed hvor jeg arbejdede med økonomi.

 

Min rejse hertil, inkluderer også en professionsbachelor i Entrepreneurship in Business and Design ideation.

 

Disse forskellige erfaringer har formet mig til den ansvarsfulde og kompetente person, jeg er i dag.

 

Udover min professionelle karriere er jeg også en dedikeret træningsentusiast, der styrketræner to til tre gange om ugen.

Alt indenfor byggeteknik

Se hvad jeg tilbyder

Jeg tilbyder:

 • Byggemøder
 • Planlægning
 • Koordinering
 • Projektering
 • Budget styring
 • Teamwork
 • Tilsynsføring
 • Digital registrering

 • Tidsplan styring

 • Byggemøder
 • Byggejura
 • Arbejdsmiljøkoordinator
 • Construction management
 • Construction superintendent
 • Byggeteknisk viden
 • Materialekendskab
 • Pragmatik
 • Bygge og anlægsproduktion
 • Klargøring samt modtagelse, forsendelse og bestilling af materialer

 • Opmåling & vudering
 • Architectural technology
 • Bistå bygherrer, ingeniører og arkitekter under udførsel
 • Ad hoc opgaver

Software/ opslagsværk:

 • Microsoft Office
 • Bluebeam
 • Monday
 • Adobe
 • Revit
 • Molio
 • BR18
 • AB18
 • SBI

Lad os tage en snak

Nu har du læst lidt om, hvem jeg er, og hvad jeg kan tilbyde – men der er selvfølgelig meget mere. Lad os mødes og tage en snak, hvor du kan få det fulde indtryk mig og min profil. Jeg er også åben for en uforpligtende telefonsamtale – mulighederne er mange.
Kontaktoplysninger

Peter Grauting Brandt
8260 Viby J, Aarhus
petergbrandt@hotmail.com
+45 51 88 66 63

Ring til mig, eller send en mail. Jeg glæder mig til at høre fra dig!