Indien

Jeg rejste med bus fra Nepal til Indien. Dette er en tur, som jeg formentlig aldrig vil tage igen, da jeg følte, at mit liv var i fare. Det var mildt sagt skræmmende. Lad os bare sige, at sikkerhedsbestemmelserne på busserne, der kører mellem Nepal og Indien, er lidt anderledes, end vi er vant til i Danmark. Og billeder af flere forulykkede busser, som var opslået på hver station, gjorde intet for at berolige mine nerver.

Varanasi, Indien er en smuk by, hvor jeg slappede af i en måned for at absorbere den indiske kultur. Visum i Indien er hele 12 måneder efter ankomst, så fra begyndelsen tænkte og handlede jeg anderledes, end jeg havde gjort i de andre lande. Et af mine yndlingsudtryk fra Indien er “ingen stress”.

I Indien ville jeg købe en motorcykel, så jeg kunne opfylde min drøm om at køre gennem Indien, og jeg opdagede hurtigt, at New Delhi var stedet at gøre det, så jeg tog toget dertil. Jeg købte en gammel Royal Enfield i Delhi, fik den renoveret på et motorcykelværksted og tog så nordpå og derefter hele vejen mod vest gennem Rajasthan-ørkenen til Jaisalmer (https://en.wikipedia.org/wiki/Jaisalmer). Her var jeg på en uges kamelsafari, hvor jeg oplevede, hvordan det er at sove i ørkenen, derefter tog jeg ind i landet til en hyggelig by, der hedder Purna. På dette tidspunkt havde jeg rejst i mere end 18 måneder og tilbragt 19.000 kilometer på en motorcykel alene. Jeg rejste derefter til Mumbai, hvor jeg satte mig på et tog til Delhi og derefter et fly til Danmark.

 

Her er nogle billeder fra min tur til Indien: